Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket (cookie) használ. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

Menü

Mit árul el rólad a kezed? Most hangsúlyosabb időszak jön!

Kézfejünk, körmeink állapota könyörtelenül elárulják korunkat, életmódunkat és tükrözik lelki világunkat. Éppen ezért fontos hangsúlyt fektetni a kéz- és körömápolásra, különösen ősszel és télvíz idején.

 
 

 

  • Télen a bőrünk gyakran érzékenyebb, szárazabb, sprődebb, sérülékenyebb és feszültebb, mint más évszakban. A hideg hatására a bőrfelszín alatt futó hajszálerek összehúzódnak, és nehezebbé válik a táplálásuk. Gyakori eredmény, hogy száraz, viszkető, égő területek alakulnak ki!  Ezek a minket körülvevő hétköznapi körülmények.
  • Ehhez jön még hozzá a hétköznapok „kis” kémiai irritációja, hogy nagyobbat ne mondjak, sampon, pakolás, hajszesz, hajfestés, mindenféle por és liquidek és készen is van egy jó kis bőrgyulladás, ekcéma.
  • Segítünk, hogy ez a probléma ne legyen probléma! Bőröd nagyon hálás lesz, ezzel sok-sok fájdalmat, energiát, pénzt megspórolva Neked! Védőkesztyű használatával a munkád során keletkezett irritációk lenullázhatók.

A szép kéz megtartása különleges ápolást és kezelést, védelmet igényel. Óvd a bőrödet és vigyázz kezeid szépségére is!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés