Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket (cookie) használ. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Ez érdekes!

Ez érdekes!

2021. 09. 16. 22:09:47

Maszkviselés pro és kontra - Vigyázz Kéz Kesztyű

Időről időre felrebbennek a hírek, hogy lassan ismét ideje lesz szájmaszkot hordanunk. Gyakran emelik ki azt is, hogy nem elég oltottnak lenni, ugyanis az „csak” a súlyos lefolyástól képes megvédeni bennünket. Ráadásul hallunk olyan híreket is, hogy a szájmaszk valójában nem véd meg bennünket. Mi az igazság?

2021. 09. 03. 15:14:45

Árak okai - Vigyázz Kéz Kesztyű

 

Szájmaszk, védőkesztyű, fertőtlenítő: ezek az elmúlt időszak alapkellékeivé váltak. Az első COVID hullámban világszinten nagy hiány alakult ki a piacon,így Magyarországon is elfogytak a készletek, jelentősen meg is emelkedett az áruk. Sajnos a világjárvány első ijedtsége után sem stabilizálódott a gyártás és az import a Távol-Keleten. Ismét egy elég vírusmentes nyáron vagyunk túl, az árak pedig még mindig a magasban vannak. Rengeteg kérdést kapunk ezzel kapcsolatban, ezért most igyekszünk ezekre választ adni.

2021. 07. 30. 12:00:57

Környezettudatosság a szépségiparban - Vigyázz Kéz Kesztyű

 

A műanyag termékek visszaszorítása, a környezetvédelem egyre inkább előtérbe kerül mind nemzetközi, mind hazai szinten. Sőt, láthatóan még az emberek is ez irányba kezdenek el gondolkodni, ami rendkívül fontos a jövőt illetően. De vajon ez milyen hatással lesz a jövőnkre? Drágulnak a termékek? Hogyan hat ez a szépségiparra? Hogyan fordítsd ezeket a változásokat az előnyödre?

2021. 07. 09. 15:10:56

Drágulnak a szájmaszkok, nitril kesztyűk és fertőtlenítők is?

Július 1 külföldi rendelés - Vigyázz Kéz Kesztyű

Július 1-től a külföldi rendelésekre új vámkezelési és áfa fizetési szabályok léptek érvénybe. Mit jelent ez és érinti-e az egyéni védőeszközök piacát?

2021. 07. 03. 10:55:54

Műanyag rendelet - Vigyázz Kéz Kesztyű

 

2021. július 1-jén hatályba lépett az a rendelet, miszerint nem lehet műanyag poharat, evőeszközt, szívószálat és más sok más terméket forgalomba hozni. De milyen termékekről is van szó? Miért született meg ez a döntés? Érintettek a kesztyűk és a maszkok is? Érthetően összefoglaltuk a legfontosabb tudnivalókat.

2021. 06. 26. 07:10:33

Maszk, nyár, koronavírus - Vigyázz Kéz Kesztyű

 

Az elmúlt kb. 1,5 évben hétköznapivá vált, hogy szájmaszkot a koronavírus miatt hordunk. Aztán végre eljött az a pillanat, amikor legalább már a közterületeken levehettük. Most pedig dübörög a nyár, és szeretnénk már ezt az egészet elfelejteni legalább egy kis időre - és úgy tűnik, talán lesz is rá esélyünk. 

 

Azonban a szájmaszk és a koronavírus fogalmak mára annyira eggyé váltak, hogy el is felejtettük, volt egy COVID-19 előtti időszak is, ahol már - szerencsére egyre többen - szájmaszkot viseltünk. Nem a riogatás, a lerágott csont emlegetése a célunk, hanem az arra való figyelemfelhívás, hogy ne feledkezzünk meg arról, hogy van élet a koronavíruson túl is - és ott is van szükség védőeszközökre. De miért is?

2021. 06. 18. 10:33:33

Megérdemled - Vigyázz Kéz Kesztyű

 

Te is szereted a színeket? Egy szalon arculata rendkívül feldobható néhány apró kiegészítővel. Az pedig különösen előnyös, ha ezek az elemek nemcsak szépek, stílusosak, hanem még védenek is. Például egy színes védőkesztyű, egy hozzá illő mintás maszk, mely igazodik a szalonod arculatához, rendkívül exkluzívvá teheti a szalonod.

2021. 06. 07. 14:50:28

Maszkviselés kérdések - Vigyázz Kéz Kesztyű

 

A maszkviselés már több, mint 1 éve az életünk része. Úgy látszik már olyannyira, hogy sokan le sem merik venni. Hol kötelező még a maszkviselés?

2021. 05. 21. 07:54:47

FFP 2 maszk vs. orvosi maszk - Vigyázz Kéz Kesztyű

Már nemcsak külföldön, hanem Magyarországon is elterjedőben vannak az FFP2 maszkok. De mi ennek a pontos oka és mit mondanak a tanulmányok? Összegyűjtöttük azokat az információkat, amelyek alapján biztonsággal eldöntheted, melyiket fogod viselni.

2021. 05. 21. 07:28:27

Természetes latex - Vigyázz Kéz Kesztyű

 

Becsapós a természetes latex kifejezés, ugyanis azt gondolhatnád, hogy egy olyan anyagról van szó, amely környezetbarát és nem kell aggódnod a használata miatt. Nos, ez a téma nem ilyen egyszerű. Ráadásul ma már azon is érdemes elgondolkodni, mennyire természetes, amire azt mondják, hogy az.

Keresés