Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket (cookie) használ. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

Hűségpont rendszer

Mindenki szeret jól járni, spórolni! Most nálunk is megteheted! Hogyan? 

Regisztrálj!  --->  Vásárlással gyűjts pontokat !---> Váltsd be pontjaidat! 

 

 

Elindítottuk hűségpont programunkat!

Regisztrált vevőként minden vásárlással pontokat tudtok gyűjteni, és ezeket a pontokat a későbbi vásárlásaitoknál be tudjátok váltani. A pontok a saját virtuális számlátokon gyűlnek, követhetitek folyamatosan az egyenleget ahányszor beléptek a saját fiókotokba. A  hűségpontok másra át nem ruházhatóak, és nem válthatóak készpénzre.

Nagyon fontos, hogy KIZÁRÓLAG REGISZTRÁLT VÁSÁRLÓINK tudnak csatlakozni a hűségpont rendszerünkhöz, mivel a  rendszerünk csak úgy tudja követni i a vásárlásaidat, ha van egy saját vásárlói fiókod!

Ha regisztrált vásárló vagy, akkor automatikusan megtörténik a csatlakozás és elkezdheted gyűjteni a pontjaidat.A regisztráció semmilyen kötelezettséggel nem jár! 

 

  • Hogyan tudom gyűjteni és  beváltani a hűségpontjaimat? 

A pontokat a vásárlásaid során írjuk jóvá, és gyűlik a vásárlói fiókodban  meglévő pontokat teljes mértékben vagy részben a vásárlásaidnál tudod beváltani. 1 pont 1 Ft-ot ér!

Arra kell csupan figyelni, hogy a vásárlásodhoz számított 100 napig van lehetőséged az adott hűségpontos beváltására, utána ezeket a pontokat automatikusan törli a rendszer! 

pl. A 2020.09.01. napján történt  vásárlás után kapott hűségpontok 100 napig, azaz 2020.12.10.-ig válthatók be     

 Ha utána a 100 napon belül újra vásárolsz, akkor természetesn új pontokat írunk jóvá:.

   pl. 2020.10.22.-i vásárlás után jóváírt pontokat 2021. 01.30-ig használlhatod fel, ahogy ebben a kis táblázatban láthatod:

Tippünk: Legjobban jársz abban az esetben, ha pl. ezév novemberben is vásárolsz, így azok a  pontjaid is bekerülnek a rendszerbe, és december 10.-e előtt be tudod váltani az összes pontodat! :)

 A kosánál a fizetésnél mindig láni fogod mennyi hűségpontod van, és be is válthatod akár részben is! 

 

  • Hogyan válthatom be  a pontjaimat? 

A Hűségpontokat a pénztárnál válthatod be  a következő vásárlásnál. itt láthatod a meglévő, és az aktuális vásárlásnál szerzett pontokat is!

  • Mennyi 1 hűségpont értéke? 

100.- forintonként kapsz 1 hűségpontot, vannak azonban olyan termékek, amikért akár dupla- tripla hűségpont jár. Ezt mindig jelezzük a terméáknél, a hírlevelinkben, és a Facebook bejegyzéseinkben! 

1 hűségpont 1 forintot ér a következő vásárlásodnál. 

 

  • Ha telefonon vagy e-mailben adom le a rendelésem, akkor is jár a hűségpont?

A pontgyűjtés kizárólag az interneten leadott online vásárlásokra vonatkozik, mert a webáruház rendszer kezeli a  pontokat!.

 

  • A szállítási költség után szintén jár a hűségpont?

A szállítási költség után nem jár pont jóváírás.

 

  •  Mikor történik meg a pontok jóváírása?

Amikor a megrendelésed az "Elküldve"  státuszba kerül (a futárszolgálattal indítjuk a csomagot), automatikusan jóváíródnak a pontok a virtuális számládon. 

Amennyiben a megrendelés mégsem kerül átvételre, és visszaérkezik a csomag, a pontok nem íródnak vissza, hanem törlődnek.

 

  • Vásárolhatok kizárólag hűségpontokkal készpénz nélkül?

Amenyiben elegendő hűségponttal rendelkezel semmi akadálya.

 

Bízunk benne, hogy teszeni fog Nektek a Hűségpont rendszerünk, és ezáltal a vásárlásokkal nagy kedvezményekre tehettek szert.:)

Indulhat a pontgyűjtés:)))