Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket (cookie) használ. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

hír

hír

2020. 06. 16. 13:56:13

Egyéni védőfelszerelés - Vigyázz Kéz Kesztyű

 

Bár az elmúlt hónapok számunkra is feladták a leckét, hiszen az egyéni védőfelszerelések, azaz főleg a szájmaszkok, nitril kesztyűk és a fertőtlenítőszerek beszerzése szinte lehetetlenné vált. Most viszont végre egy nagyszerű hírrel lepünk meg Téged!

2019. 11. 12. 09:32:32

Nitril gumikesztyű - karácsony - Vigyázz Kéz Kesztyű

 

Jön az év legnehezebb időszaka. Az ünnepek. Sokaknak három dolog jut róla eszükbe: rohanás, feszültség és stressz. Nyakunkba vesszük a várost és elindulunk a fodrászhoz, körmöshöz, megvenni az ajándékokat, szaloncukrokat, bevásárolni a nagy karácsonyi vacsorához. Nem kevés dolog, amit sokszor az utolsó pillanatokra hagyunk, pedig egy kis előre tervezéssel sok stressztől megkímélhetjük magunkat.

2019. 11. 12. 08:02:52

Fekete nitril kesztyű - Vigyázz Kéz Kesztyű    

 

 

Előfordulnak olyan területek, amelyeknél kifejezetten hasznos lehet egy hosszú szárú védőkesztyű. A szépségiparban ilyen a fodrászat és a pedikűr, az élelmiszeriparban a hentesek és a savanyító üzem feladatai, a hétköznapi tevékenységeknél, pedig az autó - és gépszerelők, takarítók feladatai.

2019. 10. 09. 14:19:02

Podewelt - pedikűr - nitril kesztyű - Vigyázz Kéz Kesztyű

 

Az idén másodjára került megrendezésre a kéz és lábápolók szakmai konferenciája és kiállítása a Premium-Welt Kft. szervezésében, melyen mi is, mint kiállítók vehettünk részt. A helyszín igazán jó választás volt. Könnyen megközelíthető, és kényelmesen elfért a 300 résztvevő. Blogbejegyzésünkben egy kis összefoglalót hoztunk az október 5-ei napról.

2019. 10. 09. 00:00:00

CallucPro nitril kesztyű - Vigyázz Kéz Kesztyű

. A Callux kezelést minden esetben kesztyűben ajánlott végezni,  a cikkből megtudhatjátok, hogy miért...

 

2019. 10. 07. 15:55:23

                                       Kötény, védőszemúveg - Vigyázz Kéz Kesztyű

 

 

A pedikűrösök munkájuk során olyan termékeket, eszközöket használnak, melyek tartalmazhatnak az egészségre veszélyes összetevőket vagy éppen a csiszolás által kelettkezett por is igen veszélyes lehet a pedikűrös egészségére. Ezek a keletkezett porok vagy a vegyi anyagok különböző módon juthatnak be a szervezetbe, mint például közvetlen belélegezheti őket a szakember, bőrre vagy szembe kerülhet, viszont egy tudatos "szaki" ezeket, a megfelelő védőeszközök használatával könnyen kivédheti.

2019. 08. 02. 11:34:11
Az Egyesült Államokbeli Kalifornia államban már kötelező a védőkesztyű viselése az élelmiszeripari egységekben, így a szórakozóhelyek pultosain át, a streetfood-os truckokban dolgozó szakácsokig mindenkinek használnia kell védőkesztyűt, különben büntetés jár érte. Európában még nem ennyire előre haladott a helyzet, de a tudatosság már egyre jobban kézen fogható.
2019. 08. 21. 08:47:19

Nitril kesztyű utántöltő - Vigyázz Kéz Kesztyű

Az újrahasznosítható termékek korát éljük, és mi sem maradhatunk le ezektől az újításoktól. Újratölthető festékpatronokkal, mosogatószerrel, és újra felhasználható csomagolásokkal találkozunk az életünk minden területén.

2019. 07. 21. 13:16:24
Nitril kesztyű, gumikesztyű tévhitek - Vigyázz Kéz Kesztyű

Sokszor hallom még sajnos ma is, hogy nem tudnak az emberek kesztyűben „élni”. Nem véletlenül használtam ezt a kifejezést, hiszen nagyon sok embernek a munkájából adódóan az élete múlik-múlhat a kesztyű viselésén, vagy nem viselésén…

2019. 06. 19. 12:08:07

Színes nitril kesztyű - Vigyázz Kéz Kesztyű

Mindenhol színek vesznek körül minket. És minden színnek megvan a jelentése, a lélektani hatása. Vannak olyan színek, amelyek sokkal gyakrabban fordulnak elő és sokkal többen kedvelik őket, mint más színeket. Vajon mi lehet ennek az oka? Egyáltalán ki dönti el, hogy egy adott szín, tényleg színesnek vagy élénknek számít? Elgondolkodtatok már azon, hogy mekkora jelentősége van annak, hogy ki milyen színekkel veszi körül magát?

Keresés