Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket (cookie) használ. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

hír

hír

2019. 11. 12. 09:32:32

 

Jön az év legnehezebb időszaka. Az ünnepek. Sokaknak három dolog jut róla eszükbe: rohanás, feszültség és stressz. Nyakunkba vesszük a várost és elindulunk a fodrászhoz, körmöshöz, megvenni az ajándékokat, szaloncukrokat, bevásárolni a nagy karácsonyi vacsorához. Nem kevés dolog, amit sokszor az utolsó pillanatokra hagyunk, pedig egy kis előre tervezéssel sok stressztől megkímélhetjük magunkat.

2019. 11. 12. 08:02:52

   

 

 

Előfordulnak olyan területek, amelyeknél kifejezetten hasznos lehet egy hosszú szárú védőkesztyű. A szépségiparban ilyen a fodrászat és a pedikűr, az élelmiszeriparban a hentesek és a savanyító üzem feladatai, a hétköznapi tevékenységeknél, pedig az autó - és gépszerelők, takarítók feladatai.

2019. 10. 09. 14:19:02

 

Az idén másodjára került megrendezésre a kéz és lábápolók szakmai konferenciája és kiállítása a Premium-Welt Kft. szervezésében, melyen mi is, mint kiállítók vehettünk részt. A helyszín igazán jó választás volt. Könnyen megközelíthető, és kényelmesen elfért a 300 résztvevő. Blogbejegyzésünkben egy kis összefoglalót hoztunk az október 5-ei napról.

2019. 10. 09. 00:00:00

. A Callux kezelést minden esetben kesztyűben ajánlott végezni,  a cikkből megtudhatjátok, hogy miért...

 

2019. 10. 07. 15:55:23

                                      

 

 

A pedikűrösök munkájuk során olyan termékeket, eszközöket használnak, melyek tartalmazhatnak az egészségre veszélyes összetevőket vagy éppen a csiszolás által kelettkezett por is igen veszélyes lehet a pedikűrös egészségére. Ezek a keletkezett porok vagy a vegyi anyagok különböző módon juthatnak be a szervezetbe, mint például közvetlen belélegezheti őket a szakember, bőrre vagy szembe kerülhet, viszont egy tudatos "szaki" ezeket, a megfelelő védőeszközök használatával könnyen kivédheti.

2019. 08. 02. 11:34:11
Az Egyesült Államokbeli Kalifornia államban már kötelező a védőkesztyű viselése az élelmiszeripari egységekben, így a szórakozóhelyek pultosain át, a streetfood-os truckokban dolgozó szakácsokig mindenkinek használnia kell védőkesztyűt, különben büntetés jár érte. Európában még nem ennyire előre haladott a helyzet, de a tudatosság már egyre jobban kézen fogható.
2019. 08. 21. 08:47:19

Az újrahasznosítható termékek korát éljük, és mi sem maradhatunk le ezektől az újításoktól. Újratölthető festékpatronokkal, mosogatószerrel, és újra felhasználható csomagolásokkal találkozunk az életünk minden területén.

2019. 07. 21. 13:16:24

Sokszor hallom még sajnos ma is, hogy nem tudnak az emberek kesztyűben „élni”. Nem véletlenül használtam ezt a kifejezést, hiszen nagyon sok embernek a munkájából adódóan az élete múlik-múlhat a kesztyű viselésén, vagy nem viselésén…

2019. 06. 19. 12:08:07

Mindenhol színek vesznek körül minket. És minden színnek megvan a jelentése, a lélektani hatása. Vannak olyan színek, amelyek sokkal gyakrabban fordulnak elő és sokkal többen kedvelik őket, mint más színeket. Vajon mi lehet ennek az oka? Egyáltalán ki dönti el, hogy egy adott szín, tényleg színesnek vagy élénknek számít? Elgondolkodtatok már azon, hogy mekkora jelentősége van annak, hogy ki milyen színekkel veszi körül magát?

2019. 05. 14. 08:34:12

 

Egy nagyon kedves kozmetikus barátnőm fejében született meg a kérdés….

"El tudod azt képzelni, hogy megnyitottad a gyönyörű, minden elképzelésed megvalósító, áhított szalonodat. Csodás színekben pompáznak a falak, és a bútorok. Szuper modern gépeid vannak, egyszerűen imádsz itt dolgozni. Kínosan figyelsz a rendre és tisztaságra, a vendégeid is mindig nagy örömmel jönnek hozzád, mert jól érzik magukat ebben a tiszta és nyugalmat árasztó közegben.

Keresés