Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket (cookie) használ. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

Menü

Van értelme kiállításokra járni?

Nitril kesztyű - kiállítás - Vigyázz Kéz Kesztyű

Ezt a kérdést mi is sokszor tesszük fel magunknak, amikor felkéréseket és meghívásokat kapunk egy-egy rendezvényre. A március végén megrendezett Callux Pro által rendezett Kéz és Lábápolók, Műkörömépítők Napja programnál azonban nem voltak bennünk kétségek.

Nagyon készültünk erre a vasárnapra, rengeteg kesztyűt és minden más terméket is vittünk, és nagy örömmel tapasztaltuk, hogy szinte kipakolni sem tudtunk, mert azonnal megrohamoztak minket.

Rengetegen voltak már a kezdésnél, és ahogy haladtunk előre a programban egyre többen jöttek érdeklődők és vásárlók. Minden kiállítói asztalnál rengeteg ember tolongott, kérdeztek a termékekről és vásároltak folyamatosan. Igazán jó volt látni, hogy nem csak a kesztyűk és egyéb védőtermékek iránt volt nagy a kereslet, hanem a fertőtlenítő szereket és a vérzéscsillapítókat is keresték. Mosolyogva hallgattuk, hogy a szakemberek egymásnak adták át a tapasztalatokat az általuk ismert termékeinkről, és biztatták egymást a vásárlásra. Sokat számít, hogy a különböző termékeket ott élőben tudták megnézni, megállapítani, hogy valóban arra tudják-e használni, ami az elképzelés volt, és tudtunk azonnal válaszolni a felmerült kérdésekre.

Az előadások alatt a széksorok is szépen megteltek. Értékes előadásokat hallhattunk, és kaptunk olyan szakmai információkat is, amelyek számunkra teljesen újak voltak, de nagy segítségünkre van a további munkánkban.

Annyira jó élmény volt, hogy nagyon sok vásárlónkkal és viszonteladónkkal személyesen is találkozhattunk. Tudtunk beszélgetni nem csak szakmai kérdésekről, hanem néhány perc közvetlenebb beszélgetésre is volt idő. Amikor arcot tudunk kötni egy-egy névhez az az igazi.

Remek ötlet volt, hogy minden kiállító lehetőséget kapott egy rövid kis előadás megtartására. Mi is készültünk erre, az idő rövidségéhez igazodva egy igazán komplex, és széles körű prezentációt tarthattunk a fertőzések megelőzéséről, a fertőtlenítés fontosságáról és ehhez szorosan kapcsolódva a termékeinkről.

Elmondhatjuk, hogy igazán jól éreztük magunkat a kiállításon, szinte elröpült az idő. Köszönhetjük ezt a sok vásárlónak és a változatos előadásoknak. Nagyon elfáradtunk, de jó szívvel gondolunk vissza most is erre a vasárnapra.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés