Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket (cookie) használ. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

Menü

SZíNES VAGY SZíNTELEN?

Színes nitril kesztyű - Vigyázz Kéz Kesztyű

Mindenhol színek vesznek körül minket. És minden színnek megvan a jelentése, a lélektani hatása. Vannak olyan színek, amelyek sokkal gyakrabban fordulnak elő és sokkal többen kedvelik őket, mint más színeket. Vajon mi lehet ennek az oka? Egyáltalán ki dönti el, hogy egy adott szín, tényleg színesnek vagy élénknek számít? Elgondolkodtatok már azon, hogy mekkora jelentősége van annak, hogy ki milyen színekkel veszi körül magát?

Mi biztosan állíthatjuk, hogy színek közt telnek a mindennapjaink. 15 féle színes nitril kesztyűnk van. Több, mint 30 féle színes maszkunk, és még sorolhatnánk a termékeinkhez tartozó szín kavalkádot. De számunkra is, akik ebben dolgoznak és élnek, vannak kedvenc és kevésbé szeretett színeink. A mi vásárlóink között is nagy az eltérés a színek kedvelése szempontjából. Vannak olyanok, akik folyamatosan 1 vagy 2 színben dolgoznak, és nem cserélnék le őket semmi pénzért sem. Vannak, akik pontosan azt a rengeteg színt és változatosságot szeretik, amit mi tudunk nyújtani, és hónapról hónapra más színeket rendelnek. Egy azonban biztos, a mi munkánknak pontosan az adja meg a szépségét, hogy folyamatosan rengeteg színnel vagyunk „kénytelenek” dolgozni.

Élénk színek, pasztellszínek, semleges színek. Ezeket az általánosításokat használjuk a színek jellemzésére. De vajon mindenki ugyanazokra a színekre gondol, ha ezeket a kategóriákat hallja?

Egyáltalán nem…

Találkoztunk olyan vásárlóval, aki azt mondta, hogy számára a bordó szín élénk színnek számít. Mások szerint a bordó inkább a nyugalmat és kiegyensúlyozottságot jelenti.

Vagy itt van a citromsárga szín. Egyik alkalommal azt mondta egy vásárló, hogy azért nem szereti ezt a színű kesztyűnket, mert neki mindig a mosogatás jut az eszébe róla, és az nem tartozik a kedvence időtöltései közé, így őt ez a szín nem igazán hozza lázba. Szerintünk hihetetlenül élénk színű, szinte rákiabál az emberreJ

A fuchsia és az avokado zöld színű kesztyűinket imádják szinte kivétel nélkül. Mindenki azt mondja, hogy ezekben a színekben igazán nagy öröm dolgozni, mert fantasztikus élénkítő hatása van, ahogy felveszik.

És akkor jöjjön a legújabb színünk a gyöngyszürke. Önmagában, ha a szürke színről beszélünk, őszintén szólva a semleges, semmilyen, jelzők ugranak be sok mindenkinek. Mi ezzel nem értünk egyet, mert szerintünk a mi gyöngyszürke színű kesztyűnknek, már az elnevezése is bizsergető és igazán elegáns. És a kesztyű felvéve is valami hihetetlen színű és nagyon kellemes melegséget áraszt.

Persze ez a mi véleményünk, és tisztában vagyunk vele, hogy nem mindenki fog velünk egyetérteni.

Különbözőek vagyunk, különböző véleményekkel, tulajdonságokkal és érzésekkel. Bizony ebből kifolyólag mindenkinek más szín tetszik, mert más érzéseket vált ki belőle.

És ez így van jól. Ezért van nekünk ekkora színválasztékunk, hogy mindenki ízlését ki tudjuk szolgálni.

A választékot itt tudod megnézni 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés