Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket (cookie) használ. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

Menü

Mit árul el rólad a kezed? Most hangsúlyosabb időszak jön!

  Nitril kesztyű, nitril gumikesztyű, gumikesztyű - Vigyázz Kéz Kesztyű

Kézfejünk, körmeink állapota könyörtelenül elárulják korunkat, életmódunkat és tükrözik lelki világunkat. Éppen ezért fontos hangsúlyt fektetni a kéz- és körömápolásra.

A kiszáradás egyik oka az is lehet, ha a lakásod páratartalma nincs megfelelően beállítva. Ha száraz a levegő a lakásodban, akkor az egyik legjobb megoldás a radiátorra akasztható párásító. Ha alacsony a páratartalom, akkor érdemes a bőrödet magas olajtartalmú krémmel kenned.

Télen viszont még nagyobb figyelmet kell fordítani a kezed védelmére, első sorban a vitaminbevitelre. A gyümölcsök vitamintartalma manapság sajnos egyre csökken – nem beszélve a sok gyümölcscukorról – így hasznos lenne, ha a vitaminbevitelt plusz kiegészítővel vinnéd beSok gyümölcs és zöldség porrá őrölve – egy igazi kanálnyi vitaminbomba!

Ebben az időszakban bőrünk gyakran érzékenyebb, szárazabb, sprődebb, sérülékenyebb és feszültebb, mint más évszakban. A hideg hatására a bőrfelszín alatt futó hajszálerek összehúzódnak, és nehezebbé válik a táplálásuk. Gyakori eredmény, hogy száraz, viszkető, égő területek alakulnak ki!  Ezek a minket körülvevő hétköznapi körülmények.Ehhez jön még hozzá a hétköznapok „kis” kémiai irritációja, hogy nagyobbat ne mondjak, sampon, pakolás, hajszesz, hajfestés, mindenféle por és liquidek és készen is van egy jó kis bőrgyulladás, ekcéma.

Tudtad, hogy az alacsony hőmérséklet és páratartalom is növeli az ekcéma kialakulásának veszélyét???

Segítünk, hogy ez a probléma ne legyen probléma! Bőröd nagyon hálás lesz, ezzel sok-sok fájdalmat, energiát, pénzt megspórolva Neked! Védőkesztyű használatával legalább a munkád során keletkezett irritációk lenullázhatók.

A szép kéz megtartása különleges ápolást és kezelést, védelmet igényel. Óvd a bőrödet és vigyázz kezeid szépségére is!

Kesztyűinkről további információk ITT

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés