Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket (cookie) használ. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

Menü

Körmösök figyelem! Nálad is száll a por?

Szájmaszk - Vigyázz Kéz Kesztyű

 

A Műkörmös szakmában rengeteg por keletkezik! A csiszolással por keletkezik, ezt belélegezzük, szembe, bőrre kerül. Az előkészítő folyamatok szerves része ez, amihez hozzájön még a mindenféle kezelő folyadékok gőze, szintén belélegezzük, illetve érintkezünk vele.

  • Minden esetben használjunk porszívót, melynek hatékonyságát az orr és szájmaszk használatával tudjuk növelni. Ez megvéd minket a liquid gőztől is.
  • A szem védelméről védőszemüveg, a kéz védelméről védőkesztyű gondoskodik.  A védőkesztyű megóvja a kéz bőrünket minden olyan anyaggal való találkozástól, ami hosszas behatás, vagy többszöri fizikai kontaktus után allergizáló lehet. Ebből számos fajta és szín létezik manapság, így Mindenki megtalálja saját ízlésének megfelelőt.
  • A munkaképességünk, jó kedvünk megtartásának feltétele a fertőző és allergizáló tényezők kizárása. Ez egy kis odafigyeléssel megoldható, és gyorsan megtérülő befektetés.
Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés