Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket (cookie) használ. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

Menü

Hogyan védjem meg a szalonom a saras és vizes cipőktől és ruháktól?

Védőruha - Vigyázz Kéz Kesztyű

 

Egy nagyon kedves kozmetikus barátnőm fejében született meg a kérdés….

"El tudod azt képzelni, hogy megnyitottad a gyönyörű, minden elképzelésed megvalósító, áhított szalonodat. Csodás színekben pompáznak a falak, és a bútorok. Szuper modern gépeid vannak, egyszerűen imádsz itt dolgozni. Kínosan figyelsz a rendre és tisztaságra, a vendégeid is mindig nagy örömmel jönnek hozzád, mert jól érzik magukat ebben a tiszta és nyugalmat árasztó közegben.

És ekkor kinyitod a szemed, és azt látod, hogy a te féltve őrzött szépséges üzleted sáros és vizes lábnyomokkal van tele… az ajtó mellett vizes esernyők sorakoznak, és a vendégeid folyamatosan jönnek be a vizes ruhájukkal, oda a tisztaság és a rend…

Felmerült már benned a kérdés, mit tehetek annak érdekében, hogy tényleg megóvjam a szalonom szépségét és tisztaságát? És nem horror összegbe kerül? Egyébként is kinek van arra ideje, hogy folyamatosan takarítson?”

Erre bizony van megoldás! Első lépés a cipővédő! A kedves vendég bejön az ajtón, és egy mozdulattal felhúzza a cipővédőt, és máris mindenki boldog.

A megoldás sokkal egyszerűbb, mint gondolnátok. Rengeteg olyan védőeszköz van, ami igazából fillérekbe kerül és a használatuk mégis hatalmas segítséget nyújt a tisztaság megőrzésében. Ilyen például a műanyag, gumis védőhuzat a kezelőágyakra. Ez a huzat megvédi a felületet a cipők okozta sáros foltoktól és nedvességtől. Vagy azok a székhuzatok, melyek eldobhatóak, teljesen beborítják az egész kezelőszéket, ráadásul többféle színben kaphatóak, így szinte észrevétlenül beleolvadnak a környezetbe és biztosítják a védelmet.

És akkor még nem is beszéltünk az eldobható, nylon védőkötényekről. Ezek a kötények nemcsak azért fontosak, mert közvetlenül a ruhánkat is védi a szennyeződésektől és a kórokozóktól, hanem a vendégeink is azt fogják látni, hogy számunkra ugyanolyan fontos az ő egészségük védelme a fertőzésekkel szemben, mint a miénk.

A vicc az egészben az, hogy a legkisebb energia befektetéssel és anyagi ráfordítással tudsz vigyázni az üzletedre, a felszerelésedre és nem utolsó sorban a vendégeidre és magadra.

Hát nem fantasztikus???

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés