Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket (cookie) használ. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

Menü

Egyéni védőfelszerelést keresel? Nagyszerű hírünk van számodra!

Egyéni védőfelszerelés - Vigyázz Kéz Kesztyű

 

Bár az elmúlt hónapok számunkra is feladták a leckét, hiszen az egyéni védőfelszerelések, azaz főleg a szájmaszkok, nitril kesztyűk és a fertőtlenítőszerek beszerzése szinte lehetetlenné vált. Most viszont végre egy nagyszerű hírrel lepünk meg Téged!

Az egyéni védőfelszerelések beszerzési lehetőségei

 

Az elmúlt hónapok készlethiánya és árszínvonal emelkedése világszintű problémává vált. A kialakult helyzetet nagyon hamar megérezték a gyártók készletei is, így szinte lehetetlenné vált beszerezni nagyobb mennyiségű egyéni védőfelszerelést.

 

Sajnos emellett megjelentek a haszonlesők is, amellyel alapvetően nincs is problémánk, hiszen valamiből nekik is meg kell élni. Viszont amíg mi az extra magas minőséget képviseljük, addig ők megelégednek a silány termékekkel is - őszintén szólva, ez már a mi szemünket is szúrja. 

 

Nagy örömhír számunkra, hogy végre látjuk azt a stabilizálódási folyamatot, mely lehetővé teszi, hogy ismét a régi rendben működjünk.

 

Mikor lesz nálunk minden egyéni védőfelszerelés ismét kapható?

 

Folyamatosan egyeztetünk beszállítóinkkal, és igyekszünk mielőbb biztosítani számodra az általad kedvelt és megszokott termékeket. Ha még nem kapható az a szín vagy minta, amit használni szeretnél, ne aggódj, dolgozunk rajta, és amint lehetséges, feltöltjük készleteinket.

 

Most pedig jöjjön az ígért nagyszerű hír!

 

Sajnos jelenleg még nem látjuk, mennyire állnak vissza az eredeti szintre vagy annak közelébe a gyártók árai. Ennek ellenére a legnagyobb örömmel jelentjük be számodra, hogy végre csökkenteni tudtunk az árainkon!

 

Garantáljuk, hogy mi megtartjuk a tőlünk megszokott minőséget, színességet és ügyfélközpontúságot! Várunk szeretettel egyéni védőfelszerelés webáruházunkban a jövőben is!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés