Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket (cookie) használ. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

Menü

Csomagolás - újratöltve

Nitril kesztyű utántöltő - Vigyázz Kéz Kesztyű

Az újrahasznosítható termékek korát éljük, és mi sem maradhatunk le ezektől az újításoktól. Újratölthető festékpatronokkal, mosogatószerrel, és újra felhasználható csomagolásokkal találkozunk az életünk minden területén.

Olyan megoldáson gondolkoztunk, ami a vásárlóink számára is előnyös és  pénztárcabarát is lehet.

Ezért megszületett az utántöltő,  tasakos kiszerelés. Nemcsak, hogy a szállítást teszi egyszerűbbé és könnyebbé, hanem a lezárható tasakok helytakarékos megoldást is jelentenek egyben azoknak, akik több 100 kesztyűt rendelnek egyszerre.

 

Természetesen maradnak a csodás, színes dobozaink is, de ezeket most már újratölthető dobozoknak tekintjük.

 

Vagyis nem szükséges minden rendelés után  az előző műanyag, vízálló  dobozokat kidobni! Egyszerűen csak a tasakokból a kesztyűket át tudjátok rakni a dobozokba, így lesz újrahasznosítható, újratöltött a doboz!

 

Szeretnénk ezzel az egyszerű, de igen praktikus megoldással megkönnyíteni az életeteket, és ráadásul nem utolsó sorban, kedvezőbb árat is biztosítani a kesztyűk megvásárlása esetén, hisz a csomagolást nem kell újra kifizetnetek!

Így most még több lehetőségetek van a választásban:

Aki már rendelt tőlünk, és van doboza, egyszerűen rendelhet utántöltőket, kedvező áron!!

Aki most rendel először, vagy nincs doboza, annak célszerű dobozos terméket rendelni először, és a továbbiakban áttérhet az utántöltőkre.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés