Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket (cookie) használ. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

Menü

Karácsony a szalonokban

Nitril gumikesztyű - karácsony - Vigyázz Kéz Kesztyű

 

Jön az év legnehezebb időszaka. Az ünnepek. Sokaknak három dolog jut róla eszükbe: rohanás, feszültség és stressz. Nyakunkba vesszük a várost és elindulunk a fodrászhoz, körmöshöz, megvenni az ajándékokat, szaloncukrokat, bevásárolni a nagy karácsonyi vacsorához. Nem kevés dolog, amit sokszor az utolsó pillanatokra hagyunk, pedig egy kis előre tervezéssel sok stressztől megkímélhetjük magunkat.

Csak semmi pánik

Talán a legfontosabb, hogy ne izguljuk túl, ne helyezzünk magunkra túl nagy felelősséget. Próbáljuk úgy elosztani a feladatokat (és időben megtervezni azokat), hogy ne kelljen egyszerre túl sok dologra koncentrálnunk. Ne hagyjunk semmit az utolsó pillanatra, hisz annak biztosan kapkodás lesz a vége. Erre az időszakra talán a legfontosabb és legjobb tanács, hogy mindig tervezzünk előre!

Írjuk össze, amit csak tudunk

Ahogy korábban említettük az előre tervezés egy nagyon jó megoldása az ünnepi stressz megelőzésének, hisz így elkerülhetjük az utolsó pillanatos ajándék beszerzéseket, karácsonyi menü elkészítést vagy rokon látogatást. Egy nagyon jó módszer ha még időben összeírunk minden teendőt és sorban haladunk rajtuk végig. Egyrészt, előre látjuk, hogy milyen teendőink is vannak, másrészt igen csak jó érzés, amikor egy-egy feladatot kihúzunk a listáról és látjuk a haladást. Ezzel a módszerrel ráadásul a felesleges kiadásokat is elkerülhetjük!

Ne csak a rohanásról szóljon ez az időszak

Ahhoz, hogy a rohanást stresszmentes időszakká változtathassuk a decemberünket fontos, hogy ne a halogatás, a "majd jövő héten" mentalitás uralkodjon el rajtunk. A tudatos tervezésnek köszönhetően nem fordulhat elő, hogy bármelyik vendégünknek le kell mondania a már előre befoglalt időpontot vagy az utolsó percben reménykedni, hogy talán tud időpontot foglalni a kozmetikusához, fodrászához, manikűröséhez stb.. Az előre gondolkodással elkerülhetjük a napok teljes átszervezését az utolsó pillanatos vendégek és lemondások miatt. Apróságoknak tűnnek ezek a dolgok, de ha belegondolunk, akkor rájövünk, hogy ha ez mind összeadódik igazi káosz kerekedhet ki az ünnepből, ami nem jó se nekünk, se a vendégeinknek. 

Használd ki az internet adta lehetőségeket

2019 van. Ma már nem minden esetben szükséges, hogy akár a karácsonyi roham miatti alapanyag és eszköz beszerzés, vagy akár a szalon díszítéséhez szükséges kiegészítők megvásárlása miatt sorban állásra adjuk a fejünket. A Vigyázz Kéz Kesztyű weboldalán minden 1-2 kattintással beszerezhető és ha a fenti előretervezést is tartjuk, akkor még a "nagy" roham előtt biztosan megérkeznek a rendelt termékek. Ez nagyon fontos a szépségipari szakembereknek, hisz ténylegesen, otthonról mindent beszerezhetnek ami a munkavégzéshez szükséges.  

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés