Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket (cookie) használ. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

Menü

Beleivódott a bőrömbe...

Fekete nitril kesztyű - Vigyázz Kéz Kesztyű    

 

 

Előfordulnak olyan területek, amelyeknél kifejezetten hasznos lehet egy hosszú szárú védőkesztyű. A szépségiparban ilyen a fodrászat és a pedikűr, az élelmiszeriparban a hentesek és a savanyító üzem feladatai, a hétköznapi tevékenységeknél, pedig az autó - és gépszerelők, takarítók feladatai.

Milyen esetben érdemes hosszú szárú kesztyűt választani?

A normál méretű védőkesztyű a csukló és az alkar számára nem nyújt védelmet, viszont könnyen előfordulhat, hogy olyan feladatokat végzünk munkánk során, melyeknél ezek a testrészek is ki vannak téve a sérülés és fertőzés kockázatának. Ezekben az esetekben célszerű a hosszú szárú kesztyű viselete. Ez csökkenti a kockázatát, hogy akár veszélyes anyag jusson a karunkra.

Sok szakmának nagyon nagy előnyt jelent a hosszú szárú védőkesztyűk használata. Vegyük példának az autószerelőket, akik nyakig olajosak lehetnek egy keményebb nap folyamán vagy a takarítók, akik nem csak a fizikai szennyeződéseknek, de a baktériumoknak és vírusoknak is ki vannak téve munkájuk során. Ezeknél és a hasonló szakmáknál (például hentes, savanyítók stb.) a ruha is erősen szennyeződhet és ilyen esetben egy hosszú szárú kesztyű jócskán csökkenti a fertőzések esélyét, hisz az alkar nem érintkezhet a szennyezett védőkötényhez, felsőruhához.

 

Miben tudunk mi segíteni?

Túlzások nélkül mondhatjuk, hogy egyre tudatosabbak az emberek, amikor az egészségükről, a betegségek elkerüléséről van szó. Nagy részük már tisztában van vele, hogy nem elegendő egy kézmosás vagy a nap elején és végén egy gyors fertőtlenítés ahhoz, hogy valóságos lépéseket tegyünk akár a vegyi anyagok ártó hatása ellen, vagy egy totális fertőzőforrás semlegesítésére. A Vigyázz Kéz Kesztyű csapata teljesen elkötelezett a fertőzések elleni védelemben, de nem csak egy kis szegmenst szeretnénk kiszolgálni. Pontosan ezért szereztünk be hosszú szárú kesztyűket is, hogy a korábban említett szakmák képviselőinek is megoldást tudjunk nyújtani.

És még nem is beszéltünk az esztétikai szempontokról. 2 féle színben érhetőek el a hosszú szárú nitril kesztyűink. Egyre több termékünk van, ahol a professzionális minőség mellett már az egyéni szín összeállításokat is figyelembe tudjuk venni annak megfelelően, hogy az adott szalonban például melyek a preferált színek.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés