Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket (cookie) használ. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

Menü

Az idei Podowelt konferencián is ott voltunk…

Az idei Podowelt konferencián is ott voltunk…

Podewelt - pedikűr - nitril kesztyű - Vigyázz Kéz Kesztyű

 

Az idén másodjára került megrendezésre a kéz és lábápolók szakmai konferenciája és kiállítása a Premium-Welt Kft. szervezésében, melyen mi is, mint kiállítók vehettünk részt. A helyszín igazán jó választás volt. Könnyen megközelíthető, és kényelmesen elfért a 300 résztvevő. Blogbejegyzésünkben egy kis összefoglalót hoztunk az október 5-ei napról.

 

Az egy napos rendezvény elismert szakemberek és orvosok előadásaiból került összeállításra. Nemcsak kifejezetten szakmai előadásokat hallottunk, hanem rövid betekintést és útmutatást kaptak a résztvevők az online marketing világába is. Vagyis több oldalról is hathatós segítséget kaptak az idelátogató lábápolók/kézápolók.
 

Többféle területről érkeztek a kiállítók is. Gépek, Szerszámok, alapanyagok, kötöző- és fertőtlenítőszerek, lakkok, körömdíszek, széles választéka. Idén a Callux Pro cég asztala mellett kaptunk Mi is helyet (aminek kifejezetten örültünk smiley), vittünk mindent, amire azt gondoltuk, hogy elengedhetetlenül szükséges a professzionális munkavégzéshez.

 

Nagy örömmel tapasztaltuk, hogy rengeteg egyéni vásárlónkkal találkoztunk, ismerős arcokat láttunk az asztalunk előtt. Nem is volt olyan aki nem ismerte, vagy nem hallott volna a kesztyűinkről vagy maszkjainkról. Sokan jelezték, hogy rendeltek már a webáruházból és örültek, hogy most személyesen is meg tudtak venni mindent, amit szerettek volna. Sőt talán még többet is smiley
 

Sosincs két egyforma kiállítás sem az érdeklődés, sem a vásárlás szempontjából. Az idén óriási meglepetés volt, hogy egyre többen vásároltak vérzéscsillapítót, védőkötényt, székhuzatot is a kesztyűk és maszkok mellé. Úgy látjuk, hogy évről évre egyre nő azoknak a szakembereknek a tábora, akik a papír védőtermékeket is előszeretettel használják. Orvosi papírlepedő, cellulóztörlő, papír/nylon szalvéta, stb… Ebben a kategóriában ezek voltak a legnépszerűbbek.
 

 

Összességében véve elmondhatjuk, hogy folyamatosan növekszik ebben a szépségipari ágazatban is a tudatos szakemberek száma, akiknek tényleg elsődleges szempont a magas szintű szakmai ismeret, és akik komoly erőfeszítéseket tesznek annak érdekében, hogy a vendége és saját maga tökéletes biztonságban és kényelemben legyen a kezelések során.

Köszönjük Gyebnár Ilona, hogy ott lehettünk  smiley

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés