Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket (cookie) használ. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

Menü
Ön itt jár: > >

Rólunk

 

 

Általában úgy kezdődik egy ilyen oldal, hogy de nehéz erről írni, mit is írjunk ide…

Mi nem ezzel kezdjük:)

Mi szeretnénk először is megköszönni, hogy kíváncsi voltál ránk, és idekattintottál. Fontosak a vásárlóink, a weboldal látogatóink, nemcsak üzleti szempontból. Hisszük, hogy azért mert online világban élünk, igenis fontos az odafigyelés és a lehetőség szerinti minél személyesebb kommunikáció. Ezért is hoztuk létre ezt az üzletet, a webáruházat.   

Amikor a cégünk megalakult, egyet tudtunk biztosan, hogy meg akarjuk csinálni. Hittünk és hiszünk abban a mai napig is, hogy a termékeink által egy olyan „közösséget” tudunk létrehozni, ahol nemcsak közhelyként szerepel az egészség védelme. Nem véletlenül használjuk a közösség kifejezést. Ebben a közösségben élő és dolgozó emberek valóban egészen közeli kapcsolatban vannak egymással. És mi büszkék vagyunk erre! Óriási öröm számunkra, amikor egy viszonteladó partnerünk úgy hív fel telefonon, hogy megkérdezi, hogy hogy vagyunk, és beszélgetni tudunk pár percet, úgy igazán emberi módon. Ez az, ami ránk maximálisan jellemző, a mi üzletünkre, partneri hálózatunkra, mi ezt így akarjuk csinálni. Sokat dolgoztunk azért, mire eljutottunk idáig. Mindig szem előtt fogjuk tartani az egyedi igényeket és elvárásokat, és igyekszünk mindig megtalálni az ideális megoldást. Számunkra ez is nagyon fontos az üzlet mellett.

Bízunk benne, hogy Te, aki most ezeket a sorokat olvasod, szintén ebbe a közösségbe fogsz tartozni.

Várunk szeretettel:)

Vigyázz Kéz Kesztyű Csapata

Keresés