Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket (cookie) használ. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

Menü

Kutyakozmetikusoknak

     Örömmel vesszük, hogy egyre több érdeklődőnk van a kutyakozmetikus szakmából!

A kutyakozmetikai szakmában  dolgozó szakemberek is felismerték, hogy milyen jelentősége van a személyes higiéniának a kutyusok védelmében. Egyszerhasználatos kesztyűink megakadályozzák az átfertőződést a kezelt állatok között, és védelmet nyújtanak a szakembereknek is.

A gazdik is nagyra értékelik, ha látják az igényes bánásmódot kedvenceik ápolásánál! És ugye ez is nagyon fontos?! Az internet lehetőséget ad arra, hogy kitekintsünk a világba, profi európai, amerikai szalonok munkájába tekintsünk be! Ma már nem elég profinak lenni, annak is kell látszani!

 

 

 A kesztyűk mellet a fertőtlenítőszereknek van nagy jelentősége! Bőrbarát, gazdaságos felület és kézfertőtlenítőink gyors behatási idővel , baktérium, és vírusölő hatásúak.

Miután a Kutyakozmetikában sok kis Vendég megfordul, ez önmagában is fertőzés veszélyt hordoz, ezért a higiéniai előírások betartása itt kiemelten fontos. A munkából adódó közvetlen érintkezés ezt a veszélyt megnöveli. A eszközök útján pedig nemcsak mi kaphatunk fertőzést, de a kis állatok között is terjeszthetjük.

Választékunkat megtalálhatja itt:  Fertőtlenítők

 

Keresés