Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket (cookie) használ. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

Menü

Csomagolás - újratöltve

Az újrahasznosítható termékek korát éljük, és mi sem maradhatunk le ezektől az újításoktól. Újratölthető festékpatronokkal, mosogatószerrel, és újra felhasználható csomagolásokkal találkozunk az életünk minden területén.

Olyan megoldáson gondolkoztunk, ami a vásárlóink számára is előnyös és  pénztárcabarát is lehet.

Ezért megszületett az utántöltő,  tasakos kiszerelés. Nemcsak, hogy a szállítást teszi egyszerűbbé és könnyebbé, hanem a lezárható tasakok helytakarékos megoldást is jelentenek egyben azoknak, akik több 100 kesztyűt rendelnek egyszerre.

 

Természetesen maradnak a csodás, színes dobozaink is, de ezeket most már újratölthető dobozoknak tekintjük.

 

Vagyis nem szükséges minden rendelés után  az előző műanyag, vízálló  dobozokat kidobni! Egyszerűen csak a tasakokból a kesztyűket át tudjátok rakni a dobozokba, így lesz újrahasznosítható, újratöltött a doboz!

 

Szeretnénk ezzel az egyszerű, de igen praktikus megoldással megkönnyíteni az életeteket, és ráadásul nem utolsó sorban, kedvezőbb árat is biztosítani a kesztyűk megvásárlása esetén, hisz a csomagolást nem kell újra kifizetnetek!

Így most még több lehetőségetek van a választásban:

Aki már rendelt tőlünk, és van doboza, egyszerűen rendelhet utántöltőket, kedvező áron!!

Aki most rendel először, vagy nincs doboza, annak célszerű dobozos terméket rendelni először, és a továbbiakban áttérhet az utántöltőkre.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés