Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket (cookie) használ. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Ez érdekes!

Ez érdekes!

2020. 05. 27. 09:45:54

Latex allergia - Vigyázz Kéz Kesztyű

 

A latex allergia egy kellemetlen, bőrreakcióval járó betegség, mely akár már a csecsemőkorban is megjelenhet. A szépségiparban, az egészségügyben dolgozók jelentős kockázatnak vannak kitéve, hiszen a gumikesztyűk által ők gyakran érintkezhetnek latexszel. Van-e megoldás a latex allergiára? Ami még fontosabb: hogyan előzheted meg?

2020. 05. 20. 17:00:50

Védekezés - Vigyázz Kéz Kesztyű

 

Amilyen sebességgel változtatták meg életünket a korlátozások, most majdnem olyan gyorsasággal engednek a megszorításokon. Hogyan változik a koronavírus elleni védekezés a jövőben? Vajon megmaradnak az újonnan kialakult szokások?

2020. 05. 20. 16:43:28

Itt van a járvány vége? - Vigyázz Kéz Kesztyű

Idén, 2020-ban megváltozott az életünk. Egyik napról a másikra felborult az eddig megszokott rend. Azonban már látszódik a koronavírus járvány vége, így végre egy kicsit fellélegezhetsz. Te hogyan élted meg ezt az időszakot? Mire tudod felhasználni a megszerzett tapasztalatod? Erről elmélkedtünk egy kicsit.

2020. 05. 14. 23:46:22

A Medibase dobozos fertőtlenítő kendő előnyei

 

Rengeteg fertőtlenítő van a piacon, elég kiválasztani, melyik a számodra megfelelő. Ráadásul flakonos, spray-s, tasakos és dobozos csomagolásban is találsz. Szeretnénk neked segíteni abban, hogy egy kiváló minőségű, megbízható és tökéletes csomagolású fertőtlenítőt használj: a Medibase dobozos fertőtlenítő kendőt.

2020. 05. 05. 13:43:14

Újranyitás - Vigyázz Kéz Kesztyű

 

Megkezdődött a gazdaság fellendítése. Az üzletek, a szalonok és az éttermek újranyitása azonban nem jelenti azt, hogy vége a koronavírus járványnak. Mi várható a közeljövőben? Mit jelent az újranyitás a koronavírus szempontjából?

2020. 04. 30. 13:14:24

Átalalkult az egyéni védőeszözök piaca - Vigyázz Kéz Kesztyű

 

Biztosan észrevetted, hogy az egyéni védőeszközök piaca a koronavírus miatt kialakult veszélyhelyzet következtében teljesen átalakult. Nem, most nem arra gondolok, hogy nagyon nehéz szájmaszkhoz, gumikesztyűhöz vagy kézfertőtlenítőhöz jutni, a gyártók árai az egekben. Arra célzok, hogy már Kiss Pista is ebből akar(na) megélni, mert beszáll egy nyerőnek tűnő üzleti lehetőségbe, majd eltűnik a piacról, amikor az már nem hoz számára elég hasznot. 

 

De mi ezzel a baj? Nem, ez a cikk nem is az irigységről vagy a konkurenciaharcról szól. Ez a cikk Rólad szól.

2020. 04. 24. 15:27:11

Bizalomépítés védőeszközökkel - Vigyázz Kéz Kesztyű

 

A védőeszközök a koronavírus járvány alatt kiemelt szerepet kapnak. Éppen ezért egy olyan bizalomépítő lehetőségről beszélünk, amelyet neked is érdemes mérlegelned.

 

A veszélyhelyzet elején sokan bezárták a szalonjukat, a boltjukat, most viszont egyre többen nyitnak ki. Ilyenkor felmerül a kérdés, hogy amikor a koronavírus járvány felmenő ágát tapossuk, mi a helyes lépés? Elijesztheted-e a vendégeket, ha kötelezővé teszed a védőeszközök használatát? Egyáltalán ciki vagy nem ciki? Tudod-e bizalomépítésre használni?

2020. 04. 22. 07:31:27

Higiénia az élelmiszeriparban

 

A higiénia betartása elengedhetetlen az élelmiszeriparban. Ez különösen felértékelődik most, a koronavírus járvány idején, hiszen egy, a vállalkozásodhoz köthető koronavírusos beteg kimutatása a működésed végét jelentheti - legalábbis hosszabb időre biztosan. 

 

Az alábbi ajánlással az éttermek, a szakácsok, a vendéglátóhelyek, a hentesek és más élelmiszeripari vállalkozók működését szeretnénk segíteni.

2020. 04. 14. 23:18:12

Koronavírus elleni védekezés a szépségiparban

 

A koronavírus miatt kialakult gazdasági helyzet nagyon gyorsan változik. Az egyik nap még bezárnak a fodrászok, a kozmetikusok, a körmösök és más szépségiparban dolgozók, majd egyre többen kezdenek szépen lassan újra kinyitni. 

 

Összegyűjtöttem számodra azokat az eszközöket, trükköket, amik segítenek a koronavírus elleni védelemben.

2020. 03. 11. 14:35:11

Tájékoztatás a koronavírus miatt kialakult készlethiányról

 

A 2019-ben megjelent koronavírus (COVID-19) jelentős készlethiányt okozott termelői, nagykereskedelmi és kiskereskedelmi szinten is. A vásárlók megfelelő mértékű kiszolgálása mára már szinte lehetetlenné vált. Mi a valós helyzet? Milyen termékeket érint? Mi várható a jövőben?

 

Az elmúlt napokban, hetekben felmerült számos kérdést az alábbi tájékoztató formájában igyekszünk kielégítően megválaszolni.

Keresés